Ψυκτικοί Θάλαμοι

Η εταιρεία μαςπαρέχει στους πελάτες της,τη μελέτη, τη προμήθεια, την κατασκευή και την τεχνική υποστήριξη σε ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης, ψυκτικούς θαλάμους κατάψυξης, ψυκτικούς θαλάμους Blast Chiller και ψυκτικούς θαλάμους Sock Freezer.

Οι ψυκτικοί θάλαμοι κατασκευάζονται κατά παραγγελία σε όποιες διαστάσεις επιθυμούν οι πελάτες.

Για την κατασκευή των ψυκτικών θαλάμων χρησιμοποιούνται πάνελ πολυουρεθάνης τύπου σάντουιτς, βιομηχανικού τύπου ή με κλειδιά.

Το πάχος των πάνελ είναι ανάλογο των απαιτήσεων της κάθε εφαρμογής. Είναι υψηλής ποιότητας, έχουν μη τοξική και πολυεστερική βαφή και επίστρωση PVC.
Πληρούν όλες τις προδιαγραφές και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις σύμφωνα με τους ευρωπαικούς κανονισμούς που αφορούν την επεξεργασία βρώσιμων αγαθών και την αποθήκευση τους σε ψυχόμενους χώρους.

Οι πόρτες των θαλάμων, συρόμενες ή περιστροφικές είναι βαρέως τύπου και κατασκευάζονται σε όλες τις διαστάσεις, στο δάπεδο των θαλάμων, κατά περίπτωση τοποθετείται αντιολισθητικό δάπεδο ενώ στις εσωτερικές γωνίες κουμπαρισμένα προφίλ από PVC.

Στους ψυκτικούς θαλάμους, σύμφωνα με την χρήση τους, τοποθετείται και ο κατάλληλος μηχανολογικός εξοπλισμός ψύξης, ψυκτικό μηχάνημα, αεροψυκτήρας, εξαρτήματα για την διαχείριση των λειτουργιών του ψυκτικού κυκλώματος, πίνακας αυτοματισμών και ελέγχου λειτουργιών, κατά περίπτωση καταγραφικό σύστημα δεδομένων και αποστολής μηνυμάτων Alarm.