Ψυκτικοί Θάλαμοι

Η εταιρεία Petrakis, συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει κορυφαίους κατασκευαστές ψυκτικών θαλάμων από όλη την Ευρώπη.

Ανεξάρτητα απο το είδος του έργου που σχεδιάζεται, πάντα θα υπάρχει αντίστοιχο πάνελ για τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ξεκινώντας απο συντήρηση σε θετικές θερμοκρασίες, ψύξη, βαθιά κατάψυξη ακόμα και shock frosting.

Όλη η τεχνογνωσία για την μόνωση χωρίς ασυνέχειες, βρίσκεται στην ειδικά μελετημένη και σχεδιασμένη σύνδεση των πάνελ ψυκτικών θαλάμων.

Η σύνδεση (κούμπωμα) και αποσύνδεση των πανέλων γίνεται με κλειδιά, διευκολύνοντας την τοποθέτησή τους αλλά και τη μεταφορά για επανατοποθέτησή τους σε άλλο χώρο. Προσθέτοντας ή αφαιρώντας πανέλα, μπορούμε να τροποποιήσουμε το μέγεθος του ψυκτικού θαλάμου ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Παρέχουν διαρθρωτική υποστήριξη και απίστευτες μονωτικές ιδιότητες, εκμηδενίζοντας τις απώλειες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Αποτελούνται από τρία θερμικά φράγματα στις πλευρές σύνδεσης που συγκρατούν τη ψύξη και προφίλ κοίλου θαλάμου (ΗΚΡ) που ενσωματώνεται στα πάνελ με τη μορφή διαμήκους φλάντζας ώστε να σφραγίζει αεροστεγώς εσωτερικά κι εξωτερικά τις συνδέσεις, καλύπτοντας τους αρμούς και εξαφανίζοντας τα αυλάκια.

Το πάχος της μόνωσης εξαρτάται από τις θερμοκρασίες που απαιτούνται, ενώ οι εξωτερικές επιφάνειες προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, ανοξείδωτο τύπου Raute (κριθαρωτό), ανοξείδωτο ματ, λευκή λαμαρίνα με ηλεκτροστατική βαφή, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Οι επιφάνειές τους διαμορφώνονται ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής που επιβάλουν οι σύγχρονοι κανονισμοί υγιεινής (ΗΑCCΡ).