Θάλαμοι Αργής Ωρίμανσης / Ψυγείο – Στόφα

Η τέλεια επαγγελματική ρύθμιση ζύμωσης του προϊόντος.

Το δεξί χέρι του αρτοποιού-ζαχαροπλάστη, για τη βελτίωση της γεύσης και της ποιότητας. To Ψυγείο-Στόφα αποτελεί έναν κλιματιζόμενο θάλαμο, όπου οι δημιουργίες ζύμης τοποθετούνται σε λαμαρίνες, φόρμες ή τελάρα σε κατάλληλες συνθήκες +2ºC έως +25ºC θερμοκρασίας και επιθυμητής υγρασίας. Με τη χρήση του ψυγείου-στόφας, στοχεύουμε στη ζύμωση και μορφοποίηση της ζύμης, με τέτοιον τρόπο ώστε όταν η μορφοποιημένη ζύμη μπει στο ψυγείο να μην έχει αρχίσει να δουλεύει η μαγιά, με στόχο να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

To computer του ψυγείου-στόφας είναι ιδεώδες για την ευχρηστία και την αξιοπιστία του. Οι ρυθμιζόμενες συσκευές για διακοπή ή καθυστέρηση των ζυμώσεων, σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο την επιφάνεια ψησίματος. Με υπερ-αυτόματο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και χειροκίνητο.

Εύρος θερμοκρασίας από -25°C έως +45°C.

Η Κλιματιζόμενη Στόφα ρυθμίζει τη ζύμωση προϊόντων αρτοποιίας, κατά την οποία επιτυγχάνεται πλήρης αφομοίωση των συστατικών του αλεύρου και των άλλων συστατικών της ζύμης. Τα ζυμάρια τοποθετούνται σε λαμαρίνες, τελάρα ή καρότσια και εισέρχονται σε θαλάμους με εύρος θερμοκρασίας +20ºC / +42ºC και υγρασίας 65 έως 95%. Χωρητικότητα καροτσιών: από 1 έως 40 (επιπλέον, κατόπιν παραγγελίας).

Σύστημα Υγρασίας Ψυγείου – Στόφας 

Χρησιμοποιεί φρέσκο νερό, χωρίς να αποσκληρυνθεί ούτε να υποστεί καμιά άλλη προετοιμασία. Κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες υγιεινής, παράγεται ακριβώς η απαιτούμενη ποσότητα ατμού με τον αυτόματο υγραντήρα (ηλεκτρονική πλακέτα) με αυτόματο σύστημα καθαρισμού.

Η σωστή χρήση του ψυγείου-στόφας μας δίνει τη δυνατότητα να:

  • Αυξήσουμε την γκάμα των προϊόντων
  • Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Λιγοστέψουμε τις ώρες από το ξενύχτι
  • Συντομεύσουμε τους χρόνους εκκίνησης του αρτοποιείου.

Έχετε απορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας